First 1 Bedrijfsfitness

Organisatie van mensen

First1 Bedrijfsfitness is een organisatie van mensen en we vinden het menselijke aspect in onze bedrijfsvoering belangrijk. Dit komt niet alleen tot uiting in de benadering van en omgang met ons personeel, maar ook in de benadering van en omgang met opdrachtgevers, leveranciers en de eindgebruikers/sporters binnen onze bedrijfsfitness locaties.

Bovenstaande betrokkenheid maakt deel uit van een aantal waarden en normen binnen onze organisatie, waarmee we ons denken te onderscheiden in de markt.

Waar staan wij voor?

Resultaatgerichtheid

Resultaat is een voorwaarde voor motivatie en tevredenheid. Bij First1 Bedrijfsfitness is dit tweeledig. Opdrachtgevers krijgen een positief resultaat te zien op basis van hun investeringen, de eindgebruikers boeken resultaten bij het behalen van hun persoonlijke gezondheidsdoelen.

Transparantie

We hebben een open en transparante aanpak. Dit creëert vertrouwen en legt een goede basis voor samenwerken. Zowel in het voortraject, als in de uitvoerende fase en ook daarna treden we veelvuldig in overleg met alle belanghebbenden om zo de verschillende wensen en verwachtingen helder te krijgen en continue op elkaar af te stemmen.

Flexibiliteit

We denken graag mee met onze opdrachtgevers. Vaak zijn er meerdere mogelijkheden om hetzelfde te bereiken.

Betrouwbaarheid

We zeggen wat we denken en doen wat we zeggen.

  • Categories:

    Training
  • Client:

    First 1 Bedrijfsfitness

Click & Share the Love