Touch Tennis

TOUCH Tennisorganisatie is in 2003 opgericht. De organisatie staat onder leiding van Gertjan Egberink, Corjon Mantouw en ArJan Wille. Zij hebben hun jarenlange (internationale) ervaring binnen de tennissport gebundeld, hetgeen garant staat voor het kwalitatieve dienstenpakket van TOUCH.

Missie

Het vergroten van de populariteit van de tennissport door het aanbieden van een kwalitatief hoogwaardig dienstenpakket dat bijdraagt aan de ontwikkeling en de promotie van tennis als sport voor iedereen op elk niveau. TOUCH wil een toegevoegde waarde bieden aan tennisverenigingen, (tennis)organisaties en alle (actieve en potentiële) tennissers op recreatief, wedstrijd- en topniveau.

Visie

TOUCH Tennisorganisatie is een organisatie die bekend staat om de kwaliteit en diversiteit van haar dienstenpakket, dat aansluit bij de wensen van haar klanten. TOUCH investeert daarom voortdurend in kwalitatieve opleiding en de tevredenheid van haar medewerkers.

De opleidingsstructuur van TOUCH Tennisorganisatie biedt passende lesprogramma’s voor elke (actieve of potentiële) tennisser op elke niveau en voor alle leeftijdsgroepen.

TOUCH Tennisorganisatie organiseert competities, toernooien en evenementen die aansluiten bij de wensen van de verenigingen en de individuele leden.

TOUCH Tennisorganisatie heeft de kennis en ervaring om het vrijwillig kader van verenigingen professioneel te ondersteunen. TOUCH heeft hiervoor een gespecialiseerde verenigingsmanager in dienst.

  • Categories:

    Training
  • Client:

    Touch Tennis

Click & Share the Love